24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Честит празник!
23.05.2023
Неучебни дни – свързани с НВО за уч. 2022/2023 г.
02.06.2023

СКЪПИ ЗРЕЛОСТНИЦИ, МИЛИ НАШИ АБИТУРИЕНТИ,

Днес, Вие завършвате един етап от живота си и тръгвате по пътя на своето обществено и професионално развитие като граждани. Знанията, уменията и опитът, придобити от Вас в училище, ще бъдат Ваши добри спътници в живота занапред. Бъдете любознателни и трудолюбиви, не спирайте нито за миг да се усъвършенствате, защото само така ще се развивате в правилната посока.

Не забравяйте, че сте отговорни пред себе си и пред обществото, затова трябва да спазвате правилата, на които дванадесет години Ви учихме.

Вашето формиране като личности е резултат от усилията не само на Вашите учители, но и на обичта, грижите и усърдието на родителите Ви, които също са Ваши спътници и стожери в приключението, наречено живот.

Бъдете здрави и следвайте мечтите си!

Нека завършването Ви бъде незабравим празник, изпълнен с положителни емоции и скъпи спомени!

Животът е пред Вас, изживейте го пълноценно!

Пожелавам Ви да имате куража да реализирате всички мечти, да имате късмет и във всичко да Ви върви, да имате вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъдете винаги красиви, както сега, любов в живота да Ви споходи, да бъдете щастливи!

Желая Ви весело изкарване на абитуриентската вечер. Това ще бъде едно от най-незабравимите неща в живота Ви. Сега е време да се сбогувате с училището и да опознаете един нов свят.

Пожелавам Ви той да е много по-хубав и вълнуващ от досегашния.

На добър час!
Честито завършване!
Успешен старт в живота!

Венета Ал-Шериф                                                                                        30 май 2023 г.
Директор на ЦСОП „Проф. Димитър Кацаров“                                         гр. София