Заслужено признание

Честит празник – 24 май – Ден на славянската писменост и българската просвета и култура
23.05.2019
Родителска среща 27 май 2019 г.
28.05.2019

За постигнати значими резултати в системата на предучилищното и училищното образование, за работа с деца със специални образователни потребности и по случай навършване на 65-годишна възраст Педагогическият колектив реши да предложи на Началника на РУО – София-град Д-р Ваня Кастрева на г-н Андрей Михайлов – зам. директор по учебната дейност в ЦСОП „Проф. Димитър Кацаров“ да бъде присъдена Грамота „Неофит Рилски“ на МОН за дългогодишна и цялостна високопрофесионална трудова дейност.

На 24 май 2019 г. – Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура, на площада пред Народния театър „Иван Вазов“ се състоя тържествена церемония, на която Д-р Ваня Кастрева официално връчи грамоти „Неофит Рилски“ на отличени педагози от страната, между които беше и г-н Андрей Михайлов.

Връчената на г-н Михайлов Грамота е заслужено признание за цялостния му принос в работата с деца със специални образователни потребности. То е признание и за колектива на Центъра, в който той работи от 18 години.